Dyqanet

Dyqani Berat
Dyqani Fier
Dyqani VIVA
Dyqani Lushnje
Dyqani Elbasan
Dyqani Belsh
Dyqani Gjirokaster
Dyqani Korce
Dyqani Durres
Dyqani Lezhe
Dyqani Fushe-Kruje
Dyqani Lac
Dyqani Shkoder
Dyqani Koplik
Dyqani Peshkopi
Dyqani Burrel
Dyqani TEG
Dyqani QTU
Dyqani Kristal
Dyqani Tregu
Dyqani Kolonat
Dyqani Profarma
Dyqani Kavaje
Dyqani Bilisht
Dyqani Sarande
Dyqani Vlore

 

Dyqani Kolonat
Neptun - Dyqani Kolonat
Qyteti: Tiranë
Adresa: Kolonat, Sheshi “Avni Rustemi”
Tel: 044 50 50 50
Orari punës: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale: 300 m2
NEPTUN Kolonat- Dyqani është i vendosur në një pikë strategjike të Tiranës, duke mbuluar qendrën e vet dhe rrugët e tjera kryesore, të kryeqytetit.

Udhëtoni këtu