Dyqanet

Dyqani Berat
Dyqani Fier
Dyqani VIVA
Dyqani Lushnje
Dyqani Elbasan
Dyqani Belsh
Dyqani Gjirokaster
Dyqani Korce
Dyqani Durres
Dyqani Lezhe
Dyqani Fushe-Kruje
Dyqani Lac
Dyqani Shkoder
Dyqani Koplik
Dyqani Peshkopi
Dyqani Burrel
Dyqani TEG
Dyqani QTU
Dyqani Kristal
Dyqani Tregu
Dyqani Kolonat
Dyqani Profarma
Dyqani Kavaje
Dyqani Bilisht
Dyqani Sarande
Dyqani Vlore

 

Neptun - Koplik
Neptun - Koplik
Qyteti: Koplik
Adresa: Rruga nacionale Shkodër – Koplik, KM6
Tel: 044 50 50 50
Orari punës: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale: 300 m2
Neptun Koplik - Neptun hap dyert në rrugën nacionale Shkoder – Koplik, km 6 , Gruemire duke shënuar kështu hapjen e dyqanit të 19-të të elektroshtëpiakeve dhe të teknologjisë. Tashmë me shtrirjen e aktivitetit, rrjeti I dyqaneve Neptun vjen pranë një numri më të madh konsumatorësh.

Udhëtoni këtu