Dyqanet

Dyqani Berat
Dyqani Fier
Dyqani VIVA
Dyqani Lushnje
Dyqani Elbasan
Dyqani Belsh
Dyqani Gjirokaster
Dyqani Korce
Dyqani Durres
Dyqani Lezhe
Dyqani Fushe-Kruje
Dyqani Lac
Dyqani Shkoder
Dyqani Koplik
Dyqani Peshkopi
Dyqani Burrel
Dyqani TEG
Dyqani QTU
Dyqani Kristal
Dyqani Tregu
Dyqani Kolonat
Dyqani Profarma
Dyqani Kavaje
Dyqani Bilisht
Dyqani Sarande
Dyqani Vlore

 

Neptun - Peshkopi
Neptun - Peshkopi
Qyteti: Peshkopi
Adresa: ...
Tel: 044 50 50 50
Orari punës: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale: 300 m2
Neptun Peshkopi - I pozicionuar ne një vend strategjik në qytetin e Peshkopisë, i cili është dhe qendra e Dibrës, Neptun numëron dyqanin e pestë të hapur përgjatë këtij viti duke mbuluar një pjesë të madhe të zonës Veri-Lindore dhe duke kontribuar edhe në zhvillimin e kësaj zone.

Udhëtoni këtu