Dyqanet

Dyqani Berat
Dyqani Fier
Dyqani VIVA
Dyqani Lushnje
Dyqani Elbasan
Dyqani Belsh
Dyqani Gjirokaster
Dyqani Korce
Dyqani Durres
Dyqani Lezhe
Dyqani Fushe-Kruje
Dyqani Lac
Dyqani Shkoder
Dyqani Koplik
Dyqani Peshkopi
Dyqani Burrel
Dyqani TEG
Dyqani QTU
Dyqani Kristal
Dyqani Tregu
Dyqani Kolonat
Dyqani Profarma
Dyqani Kavaje
Dyqani Bilisht
Dyqani Sarande
Dyqani Vlore

 

Dyqani Teg
Neptun - Dyqani TEG
Qyteti: Tiranë
Qendra Tregtare TEG , Rruga Nacionale Tiranë – Elbasan , Km 4 ,Tiranë , Albania
Tel: 044 50 50 50
Orari punës: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale: 2000 m2
Neptun TEG – Dyqani më i madh i rrjetit, i vendosur në Qendrën Tregtare “ TEG”, qendra më e re dhe më e madhe tregtare në Veri-Perendimin e Ballkanit me një sipërfaqe ndërtimi prej 90,000 m2 . “TEG”- Qendra Tregtare e Portës Lindore të Tiranës e vendosur vetëm 4 km nga qendra e kryeqytetit, pranë autostradës nacionale Tiranë-Elbasan, e cila lidh Tiranën me gjithë jugun e Shqiperisë, duke shkurtuar distancën me kryeqytetin.

Udhëtoni këtu