Dyqanet

Dyqani Berat
Dyqani Fier
Dyqani VIVA
Dyqani Lushnje
Dyqani Elbasan
Dyqani Belsh
Dyqani Gjirokaster
Dyqani Korce
Dyqani Durres
Dyqani Lezhe
Dyqani Fushe-Kruje
Dyqani Lac
Dyqani Shkoder
Dyqani Koplik
Dyqani Peshkopi
Dyqani Burrel
Dyqani TEG
Dyqani QTU
Dyqani Kristal
Dyqani Tregu
Dyqani Kolonat
Dyqani Profarma
Dyqani Kavaje
Dyqani Bilisht
Dyqani Sarande
Dyqani Vlore

 

Dyqani Tregu
Neptun - Dyqani Tregu
Qyteti: Tiranë
Adresa: Rr.”Ali Demi” (pranë tregut elektrik)
Tel: 044 50 50 50
E-mail: [email protected]
Orari punës: 9:00-21:00
Hapsira Komerciale: 210 m2
Neptun Tregu – Është një nga dyqanet e parë të rrjetit që u hap dhe është zhvilluar si njësi me shumicë gjatë viteve.

Udhëtoni këtu