Elektroshtepiaket e Vogla

 

Oggetti 1 a 16 di 579 totali

faqe
Faqe:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Në ofertë

EKSPRES PHILIPS EP3246/70

Cmimi i rregullt: 81.990 Lekë

Çmimi special 61.490 Lekë

EKSPRES PHILIPS EP3246/70 Më shumë
Në ofertë

EKSPRES PHILIPS EP2231/40

Cmimi i rregullt: 69.990 Lekë

Çmimi special 52.490 Lekë

EKSPRES PHILIPS EP2231/40 Më shumë

FSHESE ROWENTA RO8324EA

44.990 Lekë
FSHESE ROWENTA RO8324EA Më shumë
Shikim i shpejtë
Në ofertë

HEKUR ME KALDAJE PHILIPS GC9660/30

Cmimi i rregullt: 53.490 Lekë

Çmimi special 40.090 Lekë

HEKUR ME KALDAJE PHILIPS GC9660/30 Më shumë

HEKUR ME KALDAJE TEFAL GV8932E

39.990 Lekë
HEKUR ME KALDAJE TEFAL GV8932E Më shumë
Shikim i shpejtë
Në ofertë

HEKUR ME KALDAJE TEFAL GV9571E

Cmimi i rregullt: 47.990 Lekë

Çmimi special 35.990 Lekë

HEKUR ME KALDAJE TEFAL GV9571E Më shumë
Në ofertë

HEKUR ME KALDAJE ROWENTA DG8996F0

Cmimi i rregullt: 47.990 Lekë

Çmimi special 35.990 Lekë

HEKUR ME KALDAJE ROWENTA DG8996F0 Më shumë
Shikim i shpejtë

FSHESE ROWENTA RO7623EA

34.990 Lekë
FSHESE ROWENTA RO7623EA Më shumë
Shikim i shpejtë

SET SMART HOME DLINK DCH-107KT

33.997 Lekë
SET SMART HOME DLINK DCH-107KT Më shumë
Shikim i shpejtë
Në ofertë

FSHESE DORE PHILIPS FC6408/01

Cmimi i rregullt: 44.990 Lekë

Çmimi special 33.690 Lekë

FSHESE DORE PHILIPS FC6408/01 Më shumë
Shikim i shpejtë
Në ofertë

HEKUR ME KALDAJE TEFAL GV9563E

Cmimi i rregullt: 41.990 Lekë

Çmimi special 31.490 Lekë

HEKUR ME KALDAJE TEFAL GV9563E Më shumë
Në ofertë

KOMBINAT BOSCH MUM58920

Cmimi i rregullt: 40.990 Lekë

Çmimi special 30.690 Lekë

KOMBINAT BOSCH MUM58920 Më shumë
Në ofertë

SHTRYDHESE TEFAL ZC500H38

Cmimi i rregullt: 36.990 Lekë

Çmimi special 29.490 Lekë

SHTRYDHESE TEFAL ZC500H38 Më shumë
Në ofertë

FSHESE BOSCH BGL45ZOO1

Cmimi i rregullt: 38.990 Lekë

Çmimi special 28.997 Lekë

FSHESE BOSCH BGL45ZOO1 Më shumë
Në ofertë

HEKUR ME KALDAJE PHILIPS GC8942/20

Cmimi i rregullt: 38.490 Lekë

Çmimi special 28.890 Lekë

HEKUR ME KALDAJE PHILIPS GC8942/20 Më shumë

THARESE DHE HEKUROSJE SCIUGARELLA

27.990 Lekë
THARESE DHE HEKUROSJE SCIUGARELLA Më shumë

 

Oggetti 1 a 16 di 579 totali

faqe
Faqe:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5