ACCESS POINT D-LINK WIRELESS

4.990 Lekë

Disponueshmëria: Jo i disponueshëm
Bëni kërkesë

Breve descrizione

ACCESS POINT D-LINK WIRELESS
Marka Netis

Detaje

Siguroni rrjetin tuaj wireless

Krijoni rrjetin tuaj wireless shpejt dhe në mënyrë të sigurt duke përdorur Wi-Fi Protected Setup (WPS). Standardet më të fundit të sigurisë për Wi-Fi mundësojnë një trafik të sigurtë në rrjetin tuaj wireless.

Kursim efektiv i energjisë

Pajisja përfshin një funksion të integruar që e fik rrjetin wireless kur nuk është në përdorim. Ky funksion redukton konsumin e energjisë, duke ju kursyer para.

Modalitete të shumëfishta

Konfiguroni DAP-2020 dhe përmbushni nevojat e rrjetit tuaj me shtatë modalitete të ndryshme.

Repeater Mode rrit mbulimin me valë për të mbuluar të gjitha zonat pasive.

Wireless client mode lejon DAP-2020 të lidhet me Access Point të tjera.

Modaliteti WISP client router modem lejon abonentët e shërbimit të internetit wireless që të ndajnë lidhjen me internetin me kompjuterë në shtëpi / zyrë nga porta Ethernet pa nevojën e një routeri shtesë.

Së fundi, pajisja mund të veprojë si një WISP Repeater duke lejuar abonentët WISP të ndajnë lidhjen e tyre në internet me kompjuterë me kabllo dhe wireless pa ndonjë router shtesë.

Modaliteti Access Point

Access Point Mode lejon pajisjen të veprojë si një shpërndarës qendror për përdoruesit e shërbimit wireless.

Modaliteti Bridge

Bridge Mode mund të bashkojë me kabllo dy rrjete të ndryshme. Ndërsa Bridge with AP lejon pajisjen të veprojë si shpërndarës dhe lidhës në të njëjtën kohe.


Detaje të produktit

Kodi i Neptun PC1297

Shkruani vlerësimin tuaj

Vetëm individët të cilët kanë një llogari mund të japin vlerësimet në lidhje me produktet Identifikohuni në llogari ose Regjistrohuni