Nëse përkohësisht jeni jashtë buxhetit të shpenzimeve, por mendoni për një blerje të re, pagesat me këste janë zgjidhja që ju nevojitet!
Çdo produkt mund të blihet me këste nëpërmjet “Raiffeissen Bank”, “BKT”, dhe Iute Credit sipas kushteve të vendosura nga banka apo instuticioni financiar.
Merrni menjëherë produktin e dëshiruar duke rregulluar shumën e kësteve në varësi të kapacitetit tuaj financiar dhe mos u shqetësoni të prisni të grumbulloni të gjithë vlerën e parave që ju duhen!

Raiffeisen  Bank

a. Klienti që e merr pagën në Raiffeisen, financohet 10.000-300.000 lekë (totali i kredisë)
Dokumentat e nevojshme: 
1. Mjet identifikimi (Kartë identiteti ose Pasaportë) 

b. Klienti që e merr pagën në bankë tjetër 20% e vlerës së produkteve paguhet cash dhe financohet 10.000-300.000 All (totali kredisë)
Dokumentat e nevojshme: 
1. Mjet identifikimi (Kartë identiteti ose Pasaportë)
2. Vërtetim page
3. Numër llogarie rrjedhëse në Raiffeisen

c. Klienti mund të zgjedh çfarëdo produkti mbi vlerën 10.000 ALL në Neptun dhe të financohet nga Raiffeisen

BKT

BKT ofron pagesa me këste për kartëmbajtësit e kartave të kreditit PRIMA MasterCard dhe PRIMA GOLD MasterCard. Nëpërmjet Pagesës me Këste klientët mund të kryejnë blerje të produkteve dhe gëzojnë facilitetin e përzgjedhjes se për sa kohë do ta kryejnë shlyerjen e plotë.
Nëse i plotësoni kushtet e mësiperme, duhet të drejtoheni në njërin nga dyqanet e Neptun me dokumentat e kërkuara dhe të aplikoni për blerje me këste. Për informacione të tjera mbi kalkulimet ju lutemi drejtohuni në dyqane pasi llogaritjet janë të personalizuara.

Iute Credit

Iute Credit është instuticion finaciar që ofron blerje me këste për të gjitha produktet për një kohë të shkurtër dhe me aprovim të shpejtë.

Klientët tanë janë miqtë tanë, prandaj kujdesemi që ti sjellim një eksperiencë blerjeje me sa më shume përfitim. Anëtarësohuni në kartën e besnikërisë Happy për të hyrë në grupin tonë të klientëve të privilegjuar.
“Happy” është një program besnikërie inovativ i krijuar nga Neptun me qëllim shpërblimin e konsumatorëve besnikë. Ky program është i bazuar në një sistem mbledhjeje pikësh dhe oferta speciale në çdo blerje të cilat do ti përfitojnë vetëm mbajtësit e kartës Happy.
Sa më shumë blini aq më tepër përfitoni! Bëhu pjesë e Happy sepse ti meriton buzëqeshje në çdo blerje!

Për më tepër kliko happy.al

Nuk keni më se pse të shqetësoheni për jetëgjatësinë e produktit tuaj. Tashmë ju mund të zgjasni garancinë zyrtare edhe 2 vite të tjera me anë të “Paketes Komfort”.
Me blerjen e paketës Komfort perfitoni:

- Garanci Shtesë +2 vite dhe garanci e plotë për TV Sony
- Garanci Shtesë+2 vite për laptopë
- Garanci Shtesë +2 vite për fshesat me korrent

Neptun si rishitës i autorizuar i markave me të cilat bashkëpunon ofron siguri për të gjithë produktet në shitje, pasi ne kujdesemi gjithmonë për mbrojtjen e interesave të konsumatorëve tanë.

Keni blerë një Televizor, një produkt delikat apo një pajisje elektroshtëpiake të madhe dhe s’dini me çfarë apo si do e transportoni deri në shtëpinë tuaj?
Mos u shqetësoni, pasi Neptun vë në dispozicionin tuaj një skuadër të kualifikuar punonjësish të cilët mundësojnë transportin në shtëpi dhe instalim profesional për një gamë të gjerë produktesh elektroshtëpiake.
Nëpërmjet stafit të kualifikuar dhe mjeteve te transportit ju shmangni dëmtimet dhe të papriturat e transportit spontan.

- Transport i produkteve (në adresën e klientit)
- Dorëzim ne banesë (ngjitje deri në katin e banimit)
- Instalime të pajisjeve në shtëpi
- Asistencë për setim të televizorit
- Konsultim me manualin e përdorimit dhe kushtet e garancisë.

Disclaimer: Për tu njohur me tarifat e transportit dhe instalimit sipas zonës ku banoni kontaktoni me shërbimin e klientit në numrin 044505050.

Jeni gjendur ndonjëherë në vështirësi zgjedhjeje të dhuratës së duhur për familjarët apo miqtë tuaj? Neptun ofron Karta Dhuratë me vlera të caktuara të cilat mund ti përdorësh në elektronike, supermarket, dyqane rrobash apo dyqanet e lodrave dhe pajisjeve për shtëpi. Kështu ti e di që nuk gabon në dhuratën tënde!
Zgjidhja është kaq e thjeshtë dhe zgjedhja e pakufizuar!
Eja dhe merr:

- Kupona për përdorim në Neptun dhe rrjetin e supermarketeve dhe dyqaneve të veshjeve të grupit Balfin
- Personalizim i Kuponave si “Karta Dhuratë” për konsumatorë dhe biznese

Nëse ke blerë një telefon të ri smart, një kompjuter apo një televizor dhe sdi si të instalosh programet? Mos u shqetëso fare pasi në ofrojmë ndihmë dhe këshillim për klientët të cilët blejnë pajisje në të gjithë dyqanet Neptun ose në faqen tonë online.
Qëndra jonë e shërbimit është e pajisur me personel të kualifikuar, që siguron asistencë pas blerjes së produktit në kohën më të shkurtër të mundshme dhe sisteme të autorizuara nga markat e njohura botërore me të cilat bashkëpunojmë.

- Mbulohen pajisjet Smartphone, Tablete, Laptop, PC
- Formatim, Instalim , Antivirus, Back-up, Transferim dhe krijim Account-i

Kujdesi për pajisjet pasi i keni blerë është shumë i rëndesishëm pasi shton jetëgjatësine e pajisjeve tuaja.
Skuadra jonë e servisit ofron suport dhe riparim për elektroshtëpiaket e mëdha dhe të vogla brënda afatit të garancisë.

Mirmëmbajtje Kondicioneresh

- Me anë të paketës Extra përfitoni: 1 kontroll falas në shtëpi; pastrim i njësisë së jashtme dhe të brendshme; kontroll i paketës elektronike; pastim i filtrave; kontroll i kompresorit

Mirëmbajtje Lavatrice

- Kontroll i motorrit; kontroll fizik si edhe i paketës elektrike

Ne kujdesemi që kuzhinës suaj të mos i mungojë asnjë pajisje dhe t’ju lehtësojme sa më tepër proçesin e gatimit. Prandaj ofrojmë “Ndërrim në çast” për pajisjet e vogla elektroshtëpiake si grirëse, shtrydhëse frutash, tostiere, zgara, mikser, etj.
Shërbimi mundëson ndërrimin e elektroshtëpiakëve të vogla të markës “Fuego” me një pajisje të re në rast difekti. Për markat e tjera ky shërbim ofrohet në raste promocioni.

Zakonisht na dalin nga mendja datat e pagesave të abonimeve celulare apo të kanaleve me parapagim. Por jemi ketu për të lehtësuar komunimikim dhe argëtimin tuaj. Ne çdo dyqan Neptun gjen: 

- Rimbushje & Oferta (Vodafone, Albtelecom, Telecom)
- Abonime, Dekoder dhe Karta Smart ( Digitalb, Tring)

Neptun premton çmimin më të mirë në treg krahasuar me konkurencën.
Produktet tona kanë pasaportë të “tregtisë” me Bashkimin Europian. Një gjë e tillë nënkupton se të gjitha produktet që tregtohen plotësojnë standardet europiane (BE), të mbështetura në direktivat e zbatuara kudo, për të njëjtin produkt. Pajisjet që ne ofrojmë tregtohen në çdo vend, qoftë ky anëtar ose kandidat për në Bashkimin Europian.