Programi më i ri i Apple në Neptun QTU po ofron eksperienca të reja për klientët.

Bashkohuni me ne në daten 13 Shkurt në Neptun QTU te programi ynë më i ri “Apple White Plus”. Brenda dyqanit Neptun mund të provoni produktet Apple në ekspozitorin më modern dhe të ri, i cili është vendosur në dispozicion të klientëve. Këta kliente, tashmë mund të bëhen pjesë e këtij mjedisi të ri teknologjik, ku mund të provojnë dhe ndjejnë produktet Apple.

Lexo më shumë >

Jeni gati të prezantoheni me risine më të fundit të Huawei Mate 20 Pro …?

Lexo më shumë...

iPhone-t e rinj kanë kamera të dyfishtë 12 MP , Ekrane OLED, Procesor A12 më I shpejtë. Një version më I lirë vjen në shumëllojmshmëri ngjyrash dhe ekran LCD.

Lexo më shumë...

Ekzistenca e Huawei Mate 20 është zyrtare dhe do të zbulohet më 16 tetor

Lexo më shumë...

Kompania do të prezantojë iPhone- ët e rinj në Teatrin Steve Jobs në Cupertino të Kalifornisë.

Lexo më shumë...

1 to 5 of 72 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15