25
Jul

Bosch prezanton fshesën me korent AquaWash & Clean

709 Herë lexuar |

Ka vetëm një lloj papastërtie: ajo që duhet të zhduket.

Bosch prezanton fshesën e re me korent Bosch AquaWash & Clean, fshesën e parë 3 në 1 me fshirje në ambjent të thatë dhe në të laguar dhe me motorr të fuqishëm që lan tapetet, thith lëngjet dhe pastron dyshemetë.

Performancë e përkryer në të gjitha sipërfaqet

Me gamën e gjerë të aksesorëve ky produkt është i përshtatshëm për cdo shtëpi dhe për cdo lloj dyshemeje. Falë furçës rrotulluese me shpejtësi të madhe, edhe rrudhat që mund të krijohen në tapetin tuaj do të drejtohen përvecse do ta thajë totalisht atë duke thithur të gjithë ujin.

Seria 4 e fshesës me korent  | Pro kafshëve

Kjo fshesë do të heqë cdo gjurmë kafshësh nga apartamenti juaj. Ju nuk do të dalloni nëse ata janë në shtëpi nëse nuk vijnë në prehrin tuaj. Kjo është fshesa e parë me korent 3 në 1 e Bosch që ka një sërë aksesorësh shtesë të përshtatshme për të gjithë ata që kanë kafshë.

Dhe pluhuri nuk është më!

Nuk ka më shanse që pluhuri të qëndrojë me ju. Kjo fshesë Bosch është e pajisur me një furçë të dizenjuar posacërisht për të fshirë dhe thithur edhe pluhurin më të imët. Sistemi i filtrimit HEPA higjenik do e bëjë këtë pajisje higjenistin kryesor të shtëpisë suaj.

Punë cilësore në parket

Pajisja ka një furcë të posaçme që siguron një pastrim vërtetë të butë. Edhe pse punon si një dorezë në dysheme, ajo përsëri thith dhe pastron në mënyrë perfekte. E ndërtuar edhe për dyshemetë më sensitive.

Fshesë me korent me larje dhe në të thatë për tapetët.

Pastrimi i tapetëve mund të jetë vërtetë një punë e vështirë. Furça Turbo  e prodhuar posaçërisht për tapetët pastron në mënyrë efikase fibrat, thërrimet dhe qimet. Shpejtësi e lartë, furça që rrotullohet shkon deri në fund të sipërfaqes dhe pastron tapetin tuaj në mënyrë më efikase. Falë gotës prej 5 lit të mbushur me ujë, ju mund të pastroni për një kohë të gjatë pa ndërprerje. Pas përdorimit thjesht zbrazni gotën. 

Modelet:

Modelet e reja të fshesës Bosch Aquawash & Clean janë prezente vetëm në dyqanet Neptun TEG dhe QTU.