26
Jul

Neff – Çdo produkt në funksion të njerëzve, për të krijuar, frymëzuar dhe për të dhënë kënaqësi.

29 Herë lexuar |

Neff marka gjermane e elektroshtëpiakeve, ka lindur nga pasioni për ushqimin. Kjo ishte filozofia e themeluesit të saj Carl Andreas Neff, I cili në 1877 themeloi kompaninë e tij duke prodhuar fillimisht furra për pastiçerë.  Sot gama e produkteve është e madhe por mbi të gjitha qëllimi nuk ka ndryshuar: Kënaqësia në gatim.

Çdo pajisje NEFF është krijuar për të frymëzuar entuziastët e gatimit, që kushdo ta shijojë gatimin me të gjitha shqisat. Kështu gatimi frymëzon njerëzit dhe NEFF frymëzohet nga ata me pajisje që stimulojnë kretativitetin, përdoren me lehtësi dhe janë tejet funksionale.

Neff është më shumë se një produkt, është një komunitet, janë njerëz që e vlersojnë individualitetin në kuzhinë por që nga ana tjetër janë të apasionuar për ta ndarë atë me të tjerët. Janë njerëz që e duan kontrollin dhe nuk pajtohen me asgjë tjetër përvec kombinimit perfekt mes teknologjisë, stilit dhe funksionalitetit, sepse pajisjet elektroshtëpiake nuk janë vetëm pajisje por ndihmës të heshtur në kuzhinë.

Furrat NEFF – mundësi pa fund

Furra mebtet një pjesë integrale e përditshmërisë së çdo familjeje, dhe furrat NEFF ofrojnë mundësi pa fund. Të bukura nga jashtë dhe super funksionale brenda, ato do të jenë kryeqëndra e një kuzhine kreative. Neff është e vetmja që ofron furrën me derë që zhduket në momentin që e hap, dhe nëse flasim për teknologji, çdo model ka opsioni CircoTherm® me sistemin e ajrit të nxehtë qarkullues si dhe tipare të tjera si komandimi me zë, vetë pastrimi etj.

Zgjidhni suprinën që I përshtatet më mirë stilit tuaj të gatimit: suprinë elektrike për fleksibilitet, me gaz për ata që zjarri I jep një ndjesi tjetër apo me induksion për gatim më të shpejtë. Ose nëse nuk mund të zgjidhni, varianti domino I përfshin të gjitha.

Aromat janë një pjesë e rendësishme e eksperiencës së gatimit, por disa aroma mund edhe të evitohen me aspiratorin NEFF:  shumë I fuqishëm, pa zhurmë, ju mund të zgjidhni mes përmasave dhe modeleve të ndryshme por në cdo rast rezultati do të jetë I garantuar – ajër I pastër dhe pa aroma.

Lavastoviljet inkaso nga NEFF mund të jenë të padukshme por mbeten tepër të fuqishme, me programet për të larguar edhe yndyrën më të fortë duke u përkujdesur për enët delikate të qelqit.  E gjitha duke kursyer ujë dhe energji.

NEFF ka mbërritur në NEPTUN

Ejani tani të zbuloni markën më të re premium.

E sjellë për të gjithë ata me aspirata të larta në jetë, që kërkojnë kombinimin më perfekt të teknologjisë me design dhe stilin e vecantë dhe të papërsëritshëm.

Provoni modelet unike në Neptun TEG dhe Neptun QTU!

Për më shumë info klikoni në link  https://bit.ly/2YsM2wI