Gjenerata tjetër e Galaxy ka mbërritur

 

Galaxy S10 Plus ka një ekran fenomenal DYNAMIC SUPERAMOLED, jetëgjatësi të baterisë dhe nje mal me opsione të dobishme të kamerës. Mundësia për të karikuar me WIFI një pajisje tjetër është mëse e përshtatshme dhe punon sic duhet.

Lexo më shumë >

Neptun, kompania lider në tregtimin e pajisjeve elektroshtepiake dhe të teknologjisë, zgjeron rrjetin e dyqaneve me një çelje të re.

 

Më datën 16 Dhjetor  Neptun hapi dyert në qytetin e BELSH  duke shënuar kështu hapjen e dyqanit të 23-të  te elektroshtëpiakeve dhe të teknologjisë. 

Lexo më shumë...

Instalimi I saktë

Duhet të pozicionohet sa më mire ne dhomën tuaj. Jini të vëmëndshëm që të pajisjet si TV apo pajisje të tjera që lëshojnë nxehtësi të jenë sa më larg kondicionerit.  Ne këshillojmë të përzgjidhni profesionistët sepse kështu do të shmangni ngatërrim të tubacioneve dhe komplikime të tjera. 

Lexo më shumë...