Gjenerata tjetër e Galaxy ka mbërritur

 

Galaxy S10 Plus ka një ekran fenomenal DYNAMIC SUPERAMOLED, jetëgjatësi të baterisë dhe nje mal me opsione të dobishme të kamerës. Mundësia për të karikuar me WIFI një pajisje tjetër është mëse e përshtatshme dhe punon sic duhet.

Lexo më shumë >