Gjenerata tjetër e Galaxy ka mbërritur

 

Galaxy S10 Plus ka një ekran fenomenal DYNAMIC SUPERAMOLED, jetëgjatësi të baterisë dhe nje mal me opsione të dobishme të kamerës. Mundësia për të karikuar me WIFI një pajisje tjetër është mëse e përshtatshme dhe punon sic duhet.

Lexo më shumë >

Kompania e  tretë në botë për  celularët paraqiti dy modele të reja të këtij viti - Huawei P20 dhe P20 Pro.  P20 e rregullt është ndërtuar  mbi formulën e suksesshme  të  P10, ndërsa P20 Pro është bartës i kamerës Leica Triple Camera që arrin cilësine 68 MP, më e larta e arritur deri tani nga celulari.  

Të dyja pajisjet përfshijnë përparime të reja të Inteligjencës Artificiale duke kombinuar teknologjinë dhe artin për të sjellë në jetë një përvojë inovatore të smartfonëve.

Lexo më shumë...

Ndër përparësitë e shumta të transmetimit dixhital T2, dy më të rëndësishmet janë :

Lexo më shumë...

Më në fund të lejon fshirjen e një sms-je të dërguar! 

WhatsApp vjen me një risi për përdoruesit e vetë.  

Kompania ka zhvilluar një  karakteristikë të re për aplikacionin,  që do të lejojë më shumë se 1 miliard përdoruesve të Whatsapp të fshijne një mesazh për të gjithë personat e përfshirë në një bisedë..

Lexo më shumë...

Telefonata  Live Location në gjuhën angleze, tregimi I vendndodhjes në kohë reale do të jetë shumë shpejt e mundur në  WhatsApp për të gjithë përdoruesit e celularit si IOS dhe Android në vetëm pak javë. Për të marrë atë, nuk do të duhet të bësh asgjë, pasi mjafton të kesh versionin më të fundit të aplikacionit sapo sistemet të jenë plotësisht të automatizuar.

Lexo më shumë...

1 to 5 of 8 Item(s)

Faqe:
  1. 1
  2. 2