Electrolux

Si vlerë e shtuar në dyqanet Neptun, tani është dhe marka e njohur Suedeze Electrolux.  Kjo markë daton që prej vitit 1919 dhe sot operon në 150 shtete në të gjithë botën. 

Lexo më shumë >

Etiketat : electrolux, siemens, aeg,

Fairphone bën thirrje për bashkëpunim të industrisë për të lehtësuar “vetë-riparimet”

Lexo më shumë...

Markat lider  të celularëve prezantojne në Kongresin e Barcelones 2017  modelet e reja.

Lexo më shumë...

Neptun, kompania lider ne tregun e pajisjeve  elektronike ne Shqiperi organizoi me 10 Shkurt 2017 Konferencen e 8te vjetore.

Lexo më shumë...

Hekuri

Jetëgjatësia  mesatare e hekurit varet tërësisht nga mënyra e përdorimit, por eshte rreth 2-3 vjet. Duhet të pastrohet gjithmonë kur është I ftohtë. Nëse nuk e keni përdorur për një kohë të gjatë duhet ta pozicionosh në mënyrë që të dali avulli për të pastruar kanalet e brendshme. Nuk duhet lene me uje brenda.

Lexo më shumë...

51 to 55 of 84 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17