Fshesë me korrent

Mjafton që të tregoni kujdes që fshesa juaj mos të përthithi objekte të mprehta dhe ajo do të funksionojë deri në 8 vjet. 

Lexo më shumë >

Lavastovilje

Ajo mund të funksionojë deri në 15 vjet nëse ju tregoheni të kujdesshëm si më poshtë.  Produkt I rëndësishëm në ambjentin e kuzhinës suaj, pasi lehtëson dhe përmirëson jetën tuaj duke ju ofruar një sërë benefitesh si: 

Lexo më shumë...

Larëse-Tharëse

Ajo mund të funksionojë deri në 14 vjet pa probleme. Por gjithsesi janë disa mënyra që do e mbrojnë larëse tharësen tuaj të mos ketë probleme. 

Lexo më shumë...

Tharëse rrobash

Edhe pse njihet si një nga elektroshtëpiaket me jetëgjatësi më të madhe , përkatësisht 15 vite, janë disa gjëra që duhet ti kemi në vëmendjen tone rreth përdorimit të tyre.

Lexo më shumë...

Aspiratori

Një aspirator duke mos marrë parasysh nevojën për të ndërruar filtrat, do te funksiononte për 10 vite. 

Lexo më shumë...

56 to 60 of 84 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17