Furra

Doni të pergatisni pjata të shijshme për familjen tuaj por nuk po i arrini ? Furra juaj nxehet dhe te doreza  dhe ju nuk mund ta prekni? Dera e furrës suaj është krisur? Ushqimet nuk piqen mire; ose digjen sipër ose ngelen të papjekura? 

Lexo më shumë >

Suprina

Suprinat janë elektroshtëpiaket me jetëgjatësi më të madhe , deri në 15 vite por kujdesi nuk është kurrë I tepërt .  

Lexo më shumë...

Lavatriçe

Mund të jetë funksionale për 12 vite dhe pjesa më delikate e saj është guarnicioni i cili fillon të shfaqë probleme pas 8-9 vitesh.

Lexo më shumë...

Frigoriferi:

Është nga ato produkte elektroshtëpiake që zëvëndësohet më rrallë në shtëpitë tona, prandaj është e

domsdoshme të dime si mund ti ruajmë ato.

Lexo më shumë...

Kondicioner Inverter kundrejt një kondicioneri me fikje-ndezje.
Keni dëgjuar vitet e fundit për teknologjinë e kondicionereve inverter, si risi në fushën e klimës (ndryshimit të temperaturës së ambjentit tuaj).
Por çfarë sjell ndryshe kjo teknologji e re është kontrollimi i shpejtësisë së motorrit duke sjellë rrjedhë të ndyshueshme të ajrit në përshtatje me temperaturën e tij.

Lexo më shumë...

61 to 65 of 84 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17