Neptun, kompania lider ne tregtimin e pajisjeve elektroshtepiake dhe te teknologjise, zgjeron rrjetin e dyqaneve me dy hapje te reja.

Lexo më shumë >

Politika jo diskriminuese e Kompanisë Neptun mbulon kushtet e punësimit duke përfshirë ketu punësimin, promovimin, pezullimin dhe kompensimin. Politikat e saj janë zhvilluar bazuar në Deklaratën Universale të të Drejtave të Njeriut, ku theksohen të drejtat e barazisë dhe se cdokush mund t’i gezojë këto të drejta pa asnjë dallim të cfarëdo lloji si: raca, ngjyra, seksi, gjuha, bindjet fetare, politike ose opinione të tjera, origjina kombëtare apo sociale, lindja apo statuse të tjera, kjo e përfshirë në “Kodin e Sjelljes” së kompanisë sonë.

Lexo më shumë...

Më datën 5 Maj, nismës ju bashkuan një pjesë e mirë e stafit të cilët ndjenë detyrën humane dhe fisnike për të dhuruar gjak në kontribut të shpëtimit të jetës së fëmijëve talasemike shqiptarë. Kjo nisme eshte e para në radhën e aktiviteteve të planifikuara nga kompania Neptun në ndihmë të komunitetit, e cila u zhvillua ne ambientet e zyrave qëndrore te kompanisë. Kjo nisme u realizua me mbeshtetjen e doktoreshë Eriketa Luzi e cila ndërmjetësoi bashkëpunimin me Bankën e Transfuzionit të Gjakut

Lexo më shumë...

MWC (Mobile World Congress) është panairi më i rëndësishëm i vitit i cili i kushtohet modeleve më të reja të smartphonave, tabletave dhe paisjeve të tjera dixhitale. Eventi I këtij viti u mbajt në Barcelonë nga data 22 deri në datën 25 Shkurt ku të ftuar ishin dhe përfaqësues nga kompania Neptun. Shumë produkte tërhoqën vëmëndjen e kritikëve por ato paisje që morën vlerësimet më të larta renditen si më poshtë:

Lexo më shumë...

Me 7 Shkurt 2016, në një nga sallat moderne të konferencave në Tiranë, u zhvillua konferenca e 7-të vjetore e kompanisë lider në tregun e pajisjeve elektronike në Shqipëri NEPTUN. Fokusi kryesor I këtij eventi ishte analiza e vitit që lamë pas dhe parashtrimi I vizionit dhe synimeve për vitin 2016. Konferenca u ndoq nga një numër I konsiderueshëm pjesëmarrësish ku përmendim partnerët tanë më të rëndësishëm LG , përfaqësues nga Neptun Shqipëri, Maqedoni, Mali I Zi , Kosova, Balfin grup , media dhe kompani të tjera. Tema kryesore e eventit ishte “Eksploro thellësinë” që përshkruan më së miri misionin e Neptun për 2016: “Të eskplorojmë në zona ku askush nuk ka shkuar duke krijuar pëlqim, besnikëri dhe ambasador të markës sonë. ”

Lexo më shumë...

76 to 80 of 86 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18