Shumë arsye se përse ky është momenti i duhur për të blerë një televizor
Ky është momenti i duhur për të blerë elektroshtepiake, ja ku duhet të kërkoni “Ditët me fat”
Ja sa elektroshtëpiake mund të perfitoni në këtë edicion special në Shqipëri

Lexo më shumë >

Blerja e pajisjeve elektro-shtëpiake është një investim i rëndësishëm për një familje apo individ, kjo për faktin se elektro-shtëpiaket kanë një vlerë të konsiderueshme monetare por edhe për faktin se kërkojnë kohë dhe impenjim në përzgjedhjen e tyre, si dhe zëne një vend të konsiderueshëm në buxhetin e familjes duke u quajtur investim afatmesëm.

Lexo më shumë...

Gjenerata tjetër e Galaxy ka mbërritur

 

Galaxy S10 Plus ka një ekran fenomenal DYNAMIC SUPERAMOLED, jetëgjatësi të baterisë dhe nje mal me opsione të dobishme të kamerës. Mundësia për të karikuar me WIFI një pajisje tjetër është mëse e përshtatshme dhe punon sic duhet.

Lexo më shumë...

Programi më i ri i Apple në Neptun QTU po ofron eksperienca të reja për klientët.

Bashkohuni me ne në daten 13 Shkurt në Neptun QTU te programi ynë më i ri “Apple White Plus”. Brenda dyqanit Neptun mund të provoni produktet Apple në ekspozitorin më modern dhe të ri, i cili është vendosur në dispozicion të klientëve. Këta kliente, tashmë mund të bëhen pjesë e këtij mjedisi të ri teknologjik, ku mund të provojnë dhe ndjejnë produktet Apple.

Lexo më shumë...

Jeni gati të prezantoheni me risine më të fundit të Huawei Mate 20 Pro …?

Lexo më shumë...

11 to 15 of 86 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18