Kompania do të prezantojë iPhone- ët e rinj në Teatrin Steve Jobs në Cupertino të Kalifornisë.

Lexo më shumë >

Me performancë më të lartë ditore, një Laps S të ri dhe kamera inteligjente, e asgjë nuk mund të kapë ritmin e jetës ashtu si Galaxy Note 9

Lexo më shumë...

Nëse blini një pajisje kuzhine inkaso Bosch ose një frigorifer në periudhën nga 1 Maji

deri në 31 Gusht 2019 dhe e regjistroni atë brenda 30 ditëve nga data e blerjes, ne do t’ju dhurojmë një garanci 5-vjeçare.

Lexo më shumë...

Sony është një kompani që ka kaluar një periudhë të vështirë vitet e fundit. Shitjet kanë rënë ndjeshëm falë rritjes së konkurencës. Pët të rritur shitjet padyshim që kërkohet inovacion.

Sony tanimë ka prezantuar një smartphone që për sa i përket parametrave s'duket të ketë rivalë. Xperia XZ2 Premium është modeli në fjalë dhe sapo të shikoni detajet do të ngelni gojëhapur.

Lexo më shumë...

16 to 20 of 84 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17