Jeni gati për verën e nxehtë? Vazhdoni të jeni të shqetësuar se si do ti përballoni  temperaturat e larta, a do të shijoni kohën e shpenzuar në shtëpi dhe a do të arrini tu siguroni familjes suaj gjumë të rehatshëm?

Lexo më shumë >

Etiketat : kondicioner, beko, vere, ,

Kompania e  tretë në botë për  celularët paraqiti dy modele të reja të këtij viti - Huawei P20 dhe P20 Pro.  P20 e rregullt është ndërtuar  mbi formulën e suksesshme  të  P10, ndërsa P20 Pro është bartës i kamerës Leica Triple Camera që arrin cilësine 68 MP, më e larta e arritur deri tani nga celulari.  

Të dyja pajisjet përfshijnë përparime të reja të Inteligjencës Artificiale duke kombinuar teknologjinë dhe artin për të sjellë në jetë një përvojë inovatore të smartfonëve.

Lexo më shumë...

Samsung Galaxy S9 dhe S9+ nxisin zbulime të reja me videon Super Slow-mo, kamerën më të mirë në ndriçim të ulët dhe Emojit AR për një mënyrë më të personalizuar të të shprehurit

Lexo më shumë...

Në vitin 1999, Bill Gates shkroi një libër me titull "Business @ the Speed of Thought."

Në librin, Gates bëri 10 parashikime të guximshme që në atë kohë mund të dukeshin të pa mundura.

Por ndërsa Markus Kirjonen, një student biznesi, dikur i kishte shkruar në blogun e tij, parashikimet e Gates dolën të ishin largëpamëse.

Lexo më shumë...

Tharëset e rrobave kanë  evoluar në shumë aspekte që nga momenti kur janë tregtuar për herë të parë në 1938 dhe sot  janë pjesë e pa ndashme e elektroshtepiakeve në shtëpi.

 Para se të blejmë një tharëse rrobash duhet të dime se:

 

Lexo më shumë...

26 to 30 of 86 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18