Galaxy S9 është vetëm një muaj larg  nga të qënurit zyrtarisht në treg. Samsung konfirmon që produkti I 2018 do të lancohet në MWC në Shkurt.

Me shumë mundësi nuk do të ketë shumë supriza rreth specifikave të Samsung S9 pasi ne dimë që tani shumë gjëra bazuar në thashethemet e kronikave online. 

Lexo më shumë >

Etiketat : s9, galaxy, samsung, 2018,

Neptun, kompania lider në tregtimin e pajisjeve elektroshtepiake dhe të teknologjisë, zgjeron rrjetin e dyqaneve me një çelje të re.

 

Më datën 16 Dhjetor  Neptun hapi dyert në qytetin e BELSH  duke shënuar kështu hapjen e dyqanit të 23-të  te elektroshtëpiakeve dhe të teknologjisë. 

Lexo më shumë...

Apple announced earlier this month that the iPhone X would go on sale in 13 more countries as of today, and it is now available in these new markets.

Lexo më shumë...

Ndër përparësitë e shumta të transmetimit dixhital T2, dy më të rëndësishmet janë :

Lexo më shumë...

Edhe pse Apple dëshiron ta bëjë atë një zgjedhje dizajni, pjesëza e prerë e iPhone X është një kompromis në dizajn. Ne kemi parë tashmë një sistem të ngjashëm në telefonin Essential, smartphone i pazevendesueshëm i Andy Rubin dhe mund të zbatohet edhe në Samsung Galaxy S9. Ky fakt është zbuluar nga prania e një patente të  paraqitur nga kompania Samsung, që kërkon të integrojë sensorin e gjurmëve të gishtit përpara.

Lexo më shumë...

31 to 35 of 86 Item(s)

Faqe:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18