Mesoni me shume mbi teknologjine Smart.
Partneri zyrtar i … vegjetarianëve që janë të dashuruar me mishngrënësit
Vegjetarianët që janë të dashuruar me mishngrënësit nuk duan të jenë në konflikt në lidhje me çfarë do të gatuajnë dhe kur. Me teknologjinë Beko Ndaj & Gatuaj është sikur të keni 3 furra në 1. Një ndarës ndan furrën në gjysmë, duke ju lejuar të përdorni gjysmën e sipërme, gjysmën e poshtme ose tërësinë e furrës. Nuk ka nevojë për zënka mes të dashuruarve. Është e mundur që të keni ndryshim temperature deri në 800 C midis furrave të sipërme dhe të poshtme- gjë e cila mund të jetë shumë e volitshme. Dhe ka mundësinë për të kursyer energji. Furra Beko Ndaj & Gatuaj nuk do të kërkojë aq kohë për tu nxehur kështu që gatimi është më i shpejtë. 10 programe automatike, speciale dhe inteligjente për gatim për modalitetin e dyfishtë dhe më shumë se 70 programe gatimi automatike të posaçme për zgavrën e poshtme dhe modalitetin unik e bëjnë të lehtë përdorimin.
Partneri zyrtar i … aventurierëve të gatimit
Të gjithë kuzhinierët kryesorë janë me të. Tani si një aventurier gatimi, ju e doni atë në aksionin për gatimin me avull. E pra, me Beko SteamAidStm ju mund të shtoni një teknikë të re në repertorin tuaj. Jo vetëm që shija e ushqimit tuaj do të jetë e mahnitshme, por do t’i mbajë të gjitha ato vlera të shkëlqyera ushqyese në to. Pra, nëse jeni duke gatuar perime, mish apo peshk, ato do të jenë krejtësisht të freskët në pjesën e jashtme dhe të lëngshëm brenda.E shijshme. Ne kemi punuar me shefat e kuzhinës më të mirë për t’ju dhënë 52 programe automatike gatimi. Por ju gjithashtu keni mundësi për përdorim manual- avulli mund të injektohet manualisht në furrë deri në 3 herë gjatë ciklit të gatimit.
Partner zyrtar i … magjistarëve të drekës
3 fëmijë të uritur dhe duhet të jenë diku pas një ore që do të thotë që ju duhet të jeni magjistar i drekës në kuzhinë. Ju keni 3 tiganë në zjarr, 2 fëmijë në tavolinë, 1 duke ecur rreth këmbëve tuaja... dhe pse duhet të bjerë pikërisht tani ai telefon?! Për fat të mirë petrogazet Beko me efiçencë të lartë në sobën tuaj ju japin magjinë ekstra që ju nevojitet. Ata gatuajnë më shpejt dhe 25% më me efikasitet sesa djegësit standart, duke ju kursyer kohë dhe para. Ushqimi merr deri në 35% më pak kohë për të gatuar dhe përdor 17% më pak gaz se petrogazet standarte.
Partner zyrtar i … adhuruesve të ushqimit
Me Beko NeoFrost™, teknologjia e ftohjes së dyfishtë, e inkorporuar në frigoriferin tuaj, adhuruesit e ushqimit mund të qetësohen. Ndryshe nga sistemet konvencionale të ftohjes unike, Beko NeoFrost™, frigoriferë me ftohje të dyfishtë me 2 sisteme të veçanta ftohëse që do të thotë që ju mund të mbani lagështi të lartë në frigorifer, duke e pasur ngrirësin të thatë, të ngrirë dhe pa akull. Shoqëruar me ftohje 2 herë më të shpejtë, ky sistem ruan lagështirën më gjatë dhe e mban ushqimin tuaj si të shkrirë në gojë, të mrekullueshëm si në momentin që e bletë. 2 ventilatorët e ndarë eleminojnë depërtimet e erërave të këqija midis ndarjes së frigoriferit dhe ngrirësit. Kështu që ju mund të mbani mishin tuaj të papërpunuar në ngrirës, së bashku me tortën tuaj të shijshme në ftohës pa ndonjë trasnferim të aromës së mishit. Plus ju mund të keni dy herë më shumë kënaqësi duke shijuar ushqimin tuaj të shijshëm.