Përjetoni një eksperiencë të veçantë nëpërmjet shërbimeve inovatore në të gjithë rrjetin Neptun!

TRANSPORT

Stafi i kualifikuar i Neptun ju ndihmon të shmangni dëmtimet dhe të papriturat e transportit spontan.

INSTALIM

Skuadra Neptun mundëson instalim profesional në kohë rekord për një gamë të gjerë produktesh.

ASISTENCË TEKNIKE

Konsultim me manualin e përdorimit, konstatim i kushteve të garancisë dhe riparim për kategori të caktuara.

SUPORT DHE SIGURI

Produktet e Neptun ofrohen me garanci bazë dhe mundesi për të shtuar atë në bashkëpunim me markat e njohura botërore.

RIPARIM

Skuadra jonë e servisit ofron suport dhe riparim për elektroshtëpiaket brënda afatit të garancisë.

ASISTENCA TEKNIKE

Transport në shtëpi
Zgjidhni të dërgoni produktin në shtëpinë tuaj nëpërmjet stafit të kualifikuar dhe mjeteve te transportit nga Neptun. Shmangni dëmtimet dhe të papriturat e transportit spontan.

Instalim produkti
Skuadra Neptun mundëson instalim profesional në kohë rekord për një gamë të gjerë produktesh.

Asistencë teknike
Konsultim me manualin e përdorimit, Konstatim i kushteve të garancisë dhe riparim për kategori të caktuara. Asistenca teknike ndihmon klientin e Neptun duke ofruar shërbimet e mwposhtme për kategorinë kompjuter/ laptop dhe celularë/tablet:
• Formatim
• Instalim & Perditesim SW
• Instalim & Perditesim Antivirus
• Krijim Account 2.
• Ruajtje te dhenash
• Transferim ne Pajisje tjeter
• Formatim USB, Hardisku

Qendër servisi e autorizuar
Neptun ka investuar në krijimin e qëndrave të shërbimit të cilat janë të pajisura me personel të kualifikuar, që siguron mbështetje pas shitjes në kohën më të shkurtëe të mundshme të autorizuara nga brandet e njohura botërore me te cilat bashkëpunojmë.

Shërbimet

Kujdesi ndaj klientit

Për cdo pyetje apo paqartësi në lidhje me kompaninë apo produktet mund të kontaktoni kujdesin ndaj klientit në numrin e telefonit:

+355 44 50 50 50

Rrjeti i dyqaneve

Për të parë më shumë rreth produkteve tona, apo për më shumë informacion ju lutemi na vizitoni ne rrjetin tonë të dyqaneve.

Rrjeti i dyqaneve

Pyetjet më të shpeshta

Keni ende pyetje të tjera? Mund të vizitoni seksionin e pyetjeve më të shpeshta

F.A.Q