Ironing

 

Items 1 to 16 of 100 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sale

HEKUR ME KALDAJE PHILIPS GC673

Regular Price: Lekë19,290

Special Price Lekë16,990

HEKUR ME KALDAJE PHILIPS GC673 Learn More

HEKUR TEFAL FV4980E0

Lekë9,490
HEKUR TEFAL FV4980E0 Learn More

HEKUR TEFAL FV5648E0

Lekë10,990
HEKUR TEFAL FV5648E0 Learn More

HEKUR TEFAL FV3962E0

Lekë7,190
HEKUR TEFAL FV3962E0 Learn More

HEKUR ROWENTA DW5220F1

Lekë8,990
HEKUR ROWENTA DW5220F1 Learn More
Sale

HEKUR STEAMER PHILIPS GC527/20

Regular Price: Lekë15,390

Special Price Lekë12,997

HEKUR STEAMER PHILIPS GC527/20 Learn More
Quick view

HEKUR TEFAL FV1511E3

Lekë4,490
HEKUR TEFAL FV1511E3 Learn More

HEKUR ARIETE AR10-6243

Lekë4,490
HEKUR ARIETE AR10-6243 Learn More
Quick view

HEKUR ARIETE AR10-6234

Lekë2,990
HEKUR ARIETE AR10-6234 Learn More
Sale

HEKUR ARIETE AR10-6215

Regular Price: Lekë3,990

Special Price Lekë2,990

HEKUR ARIETE AR10-6215 Learn More

HEKUR BOSCH TDA2610

Lekë4,990
HEKUR BOSCH TDA2610 Learn More

THARESE DHE HEKUROSJE SCIUGARELLA

Lekë27,990
THARESE DHE HEKUROSJE SCIUGARELLA Learn More

HEKUR FUEGO DB-2200.52

Lekë2,690
HEKUR FUEGO DB-2200.52 Learn More
Quick view

HEKUR TEFAL FV4960E0

Lekë8,290
HEKUR TEFAL FV4960E0 Learn More

TAVOLINE HEKUROSJE FUEGO PROFI

Lekë4,190
TAVOLINE HEKUROSJE FUEGO PROFI Learn More

TAVOLINE HEKUROSJE PROFESSIONA

Lekë9,090
TAVOLINE HEKUROSJE PROFESSIONA Learn More

 

Items 1 to 16 of 100 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5