Nuk është thjesht një frazë - ne e garantojmë vërtetë këtë. Një garanci për motorin për 10 vitet e ardhshme.

Read more >

Me produkte innovative dhe inteligjente, Samsung ndjek hap pas hapi stilin e jetës gjithmonë në zhvillim.

Read more...

Paketa më e fuqishme e opsioneve, të produktivitetit dhe kreativitetit të Galaxy Note, me një S Pen të përmirësuar dhe kamera të nivelit profesional, tani vjen në dy madhësi.

 

 

Read more...

Neff marka gjermane e elektroshtëpiakeve, ka lindur nga pasioni për ushqimin. Kjo ishte filozofia e themeluesit të saj Carl Andreas Neff, I cili në 1877 themeloi kompaninë e tij duke prodhuar fillimisht furra për pastiçerë.  Sot gama e produkteve është e madhe por mbi të gjitha qëllimi nuk ka ndryshuar: Kënaqësia në gatim.

Read more...

Ka vetëm një lloj papastërtie: ajo që duhet të zhduket.

Bosch prezanton fshesën e re me korent Bosch AquaWash & Clean, fshesën e parë 3 në 1 me fshirje në ambjent të thatë dhe në të laguar dhe me motorr të fuqishëm që lan tapetet, thith lëngjet dhe pastron dyshemetë.

Read more...

1 to 5 of 86 Item(s)

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18