Lajm

Neptun vjen më afër banorëve të Kamzës me një dyqan të ri në zemër të qytetit

 30.09.2020

Më 26 Shtator u çelën dyert e dyqanit më të ri Neptun në qytetin e Kamzës. Në këtë mënyrë Neptun forcon edhe më tej pozitat si rrjeti më i madh për shitjen e pajisjeve elektronike në vend, tashmë me 27 dyqane në të gjithë Shqipërinë.

Lajm

Neptun dhuron një Galaxy Note20 dhe një Galaxy Note20 Ultra

 21.09.2020

Në Neptun çdo çast është një eksperiencë e re.  Dhe një nga eksperiencat më të bukura Neptun e ofroi për dy të rinj të cilët morën dhuratë një Galaxy Note20 dhe një Galaxy Note20 Ultra smartphone-t më të rinj të hedhur në tregun shqiptar nga Samsung.

Lajm

Remington! Neptun prezanton markën lider në botë për kujdesin personal

 11.09.2020

"E vërteta është që nuk mund të kontrollosh gjithmonë emocionet, situatat dhe mënyrën se si ndihesh, por mund të kontrollosh dhe ndryshosh mënyrën se si e shikon VETEN!”

Lajm

NEPTUN DHE HP MBËSHTESIN QENDRËN XHONATAN, TERAPI ONLINE PËRMES TEKNOLOGJISË PËR FËMIJËT ME SINDROMËN DOWN

 31.08.2020

NEPTUN dhe HP kanë pajisur qendrën “Jonathan” me disa Laptopë në mënyrë që ata të mund të vazhdojë terapinë dhe këshillimin online për 85 familje, të cilët kanë fëmijë me Sindromën Doën me mosha që variojnë nga 4 muaj deri në 36 vjeç.

Lajm

ALEXANDROS KOSENAS (NEPTUN):BIZNESET MUND TË KORRIN SUKSES NË RRETHANA TË VËSHTIRA, NËSE JANË TË SHKATHËT DHE ME KURAJO

 31.08.2020

Pandemia goditi Shqipërinë në fillim të muajit Mars dhe si shume kompani, Neptun duhet të merrte masa të menjëhershme për sigurinë jo vetëm të punonjësve por edhe të klientëve gjithashtu, për ti shërbyer e plotësuar nevojat e tyre.

Lajm

NEPTUN NDIHMON NXËNËSIT E SHKËLQYER TË MËSOJNË ONLINE

 21.04.2020

Neptun ka dhuruar tableta për nxënësit e shkëlqyer në mësime por që nuk kanë mundësi ekonomike të blejnë pajisjet e nevojshme teknologjike për të ndjekur programin mësimor online. Tabletat Neptun ja dorëzoi Bashkisë së Tiranës që do të bëjë shpërndarjen e tyre te nxënësit nëpërmjet Shërbimit Social.

Lajm

CFARE I LIDH SE BASHKU SHENDETIN, KOHEN DHE KOMODITETIN?!

 21.04.2020

Kujdesi personal dhe veshja çdo ditë është një ndër shqetësimet tona të përditshme dhe merr shumë kohë. Cfarë do veshim sot? A i kemi rrobat e lara e të hekurosura? Si rëndom ne ditët e sotme në ndihmë na vjen teknologjia me produkte që na lehtësojnë jetën. Tharësja e rrobave është një prej këtyre produkteve e cila na kursen kohë, ndihmon për një shëndet të mirë dhe siguron të kemi veshjen e preferuar në cdo kohë.

Lajm

TË GATUASH ME FËMIJET

 16.04.2020

Gatimi është një proçes që kërkon kohë dhe sigurisht duhet të mendojmë se si të gatuajmë vakte të shëndetshme për familjen. Në këtë periudhë kur të gjithë jemi bashkë gatimi mund të jetë një arsye për të kaluar kohë krijuese në kuzhinë bashkë me famijët.

Lajm

DISA KËSHILLA PËR TË SIGURUAR JETËGJATËSINË E HEKURIT TUAJ ME AVULL

 16.04.2020

Hekuri me avull është një “aleati” juaj më i mirë në shtëpi për një hekurosje perfekte, higjenë maksimale për të gjitha veshjet në familje. Modelet më të fundit të këtyre hekurave vijnë me teknologji të avancuar dhe me materiale të cilat janë rezistente, e sigurojnë qëndrueshmërinë e tyre për shumë vite . Gjithsesi edhe këto modele hekurash kanë nevojë për trajtim që të sigurojmë jetëgjatësinë e tyre. Më poshtë do të gjeni disa këshilla të cilat do ju ndihmojnë të kujdeseni për hekurin tuaj dhe të shmangni problemet për të siguruar një jetëgjatësi të sigurt të tij.

 
 
Balfin Group