Që nga ditët e para të qershorit është filluar me temperatura tamam verore që do të kalojnë temperaturën 30 të termometrit. Meteorologë nga Ballkani parashohin se temperaturat do të jenë edhe më të larta gjatë muajit Korrik.


Me sa duket, ajri i kondicionuar do të jetë dashuria jone e verës këtë vit.


Neptun ju vjen në ndihmë me një shumëllojshmëri kondicionerësh dhe ventilatorëve duke e bërë sa më te bukur dhe të përballueshme verën e këtij viti.