Përzgjidh modelin, ngjyrën dhe memorien e preferuar të iPhone 13

Zgjedhur: {{selectedPhone.phone}}

{{itm.phone}}

Modeli: {{selectedStorage.storage }}

{{ strg.storage }} {{ strg.price | number }} LEKË

Ngjyrë: {{selectedColor.color}}

{{ clr.color }} {{ clr.price | number }} LEKË

Balfin Group