Samsung dhe Neptun, organizojnë promocionin e furrave dhe pjanurave inkaso Samsung, nëpërmjet të cilit mund t’u dhurojnë blerësve një set tenxheresh “Diadem Plus” të markës WMF.
Afati i promocionit është 01.06.2019. deri në 01.07.2019. ose deri në mbarimin e mallit në gjendje.
Për të përfituar nga oferta, klientët që kanë blerë një furre apo pjanurë inkaso Samsung, në çdo dyqan Neptun, duhet të regjistrohen duke dërguar një e-mail në adresën [email protected]
Dhurata do t’i dorëzohet blerësit në adresën e tij të banimit brenda 45 ditës nga data e kryerjes së regjistrimit të suksesshem të pajisjeve, gjë për të cilën blerësi do të njoftohet nëpërmjet e-mail-it të dërguar në adresën e e-mail-it të dhënë gjatë procesit të regjistrimit. Për më shumë informacion, klikoni ne butonin më poshtë Kushte dhe Afate.