Neptun

Zgjidh produktet e edicionit special!

Përjeto emocionet në lojë dhe në familje me TV më të fundit smart, dhe pajisje për shtëpinë. Blini me këste dhe përfitoni nga mënyrat e lehta të pagesës

Shiko më shumë info

Neptun ofron shërbimin e transportit në banesë, montim të produktit dhe mirëmbajtje
Shiko më shumë info

Bli tani


Ushqehu dhe jeto si një kampion

Teknologjia jonë kujdeset për ushqimin tuaj! Ftohje optimale apo pjekje optimaleBli Tani

Rroba të pastra, shtëpi e pastër.Shikoni të gjithe gamën e produkteve që kujdesen për higjenën e shtëpisë tuaj!Bli Tani

Samsung Galaxy seria S22 - Galaxy Buds Pro Black Dhuratë

Bli Tani

Samsung Galaxy seria Z – Galaxy Watch4 44mm Black Dhuratë

Bli Tani

Samsung Galaxy Watch seria 5 – Galaxy Buds Live Black Dhuratë

Bli Tani

Galaxy Z Flip3 5G
Samsung Galaxy Watch4 44mm DHURATË!

Gjërat e mëdha vendosen edhe në xhepa të vegjël

Gjëra të mëdha ndodhin edhe në ekrane të vegjël

Paloset në xhep. Futet në çantë. Rrëshqet edhe në xhinset më të ngushta. Më pas mund ta nxirrni dhe ta shpalosni në një smartfon 5G me ekran të plotë dhe përkulet në këndet e tua të preferuara per te shkrepur foto fantastike. Kontrolloni mesazhet, bëni fotografi, luani muzikë dhe shumë më tepër, të gjitha këto pa e hapur telefonin. Ekrani i kapakut me madhësi 1,9 inç shfaq njoftimet dhe ju lejon të ndërveproni me to në mënyrë intuitive, përzgjidhni opsionet tuaja të preferuara të ekranit për akses të lehtë, më pas personalizojini me stile dhe ngjyra të ndryshme.

Bli Tani


Kënaqësi pafundme një prekje

Bli Tani

Balfin Group