Lajm

Ndryshojnë emërtimet e klasit të energjisë për pajisjet elektronike. Ja se si është klasifikimi i ri prej Marsit 2021

 08.06.2021

Prej Marsit 2021 kanë hyrë në fuqi etiketat e reja për klasin e energjisë të cilat do mundësojnë që konsumatorët europianë të kuptojnë më mirë pajisjet e tyre përsa i përket energjisë që ato konsumojnë.

Lajm

Neptun prezanton Barner, syzet për të rritur dhe fëmijë që mbrojnë shëndetin e syve tuaj

 31.05.2021

"Ekspozimi ynë ndaj dritës blu është duke u rritur me ritme eskponenciale për shkak të tranzicionit drejt një jete digjitale” thotë Dr. David Friess, konsulent kërkimor në universitetin e Filadelifias. “Sytë tanë nuk janë ndërtuar për të lexuar në mënyrë digjitale”.

Lajm

Më në fund, një fshesë me korent pa kordon me fuqi maksimale thithje

 08.04.2021

Motori digjital Dyson V10 është motori më i avancuar i Dyson i cili kryen 2000 xhiro/sekondë duke e bërë motorin më të shpejtë ndonjëherë. Nëse e krahasojmë me motorin e gjeneratës së parë V2 raporti peshë/fuqi i motorit V10 është rritur me 3 herë.

Lajm

E shpejtë, e saktë dhe inteligjente. Ju prezantojmë tharësen e flokëve Dyson Supersonic™

 07.04.2021

Tharësja e flokëve Dyson Supersonic™ me ajër të shpejtë por të përqendruar, është ndërtuar për një balancim më të mirë, ka shumë më pak zhurmë se tharëset e tjera dhe kontrollon në mënyrë inteligjente temperaturën duke mbrojtur flokun nga dëmtimi.

Lajm

Neptun dhe roli i saj në komunitet

 08.02.2021

Neptun sh.p.k, pjesë e Grupit Balfin, është e pranishme në tregun shqiptar prej më shumë se një çerek shekulli. Neptun është pjesë e ekonomisë shqiptare dhe i jep një vëmendje të veçantë të rinjve.

Lajm

Ndiqni drejtëpërdrejtë eventin e Samsung!

 14.01.2021

Samsung vjen të Enjten 14 Janar në orën 16:00 për të na paraqitur përsëri pajisje të reja që do të bëjnë jetën tonë sërish edhe më të mirë.

Lajm

Zbuloni aplikacionin më të ri të NEPTUN në App Store dhe Play Store - Shkarkojeni në smartphone-in tuaj!

 18.11.2020

Neptun Albania, vjen me një aplikacion mobile për të gjithë ju! Nga sot ju do keni mundësi të shikoni ofertat, produktet për të cilët jeni të interesuar dhe të blini produktet tuaja vetëm me një klikim direkte nga smartphoni juaj!

Lajm

Ndiqni drejtëpërdrejtë eventin e Apple

 09.11.2020

Apple vjen të Martën 10 Nëntor në orën 19:00 për të na paraqitur përsëri pajisje të reja që do të bëjnë jetën tonë sërish edhe më të mirë.

Lajm

Ky është tetori me ngjyrë rozë, muaji i ndërgjegjësimit ndaj kancerit të gjirit

 05.10.2020

Në Neptun ne shikojmë me përgjegjësi shumë çështje sociale, dhe ndiejmë se është detyrë për ne si një nga kompanitë më të mëdha në vend që jo vetëm t’i sjellim në vëmendje ato por edhe të ofrojmë ndihmën dhe mbështetjen tonë.

Lajm

Neptun vjen më afër banorëve të Kamzës me një dyqan të ri në zemër të qytetit

 30.09.2020

Më 26 Shtator u çelën dyert e dyqanit më të ri Neptun në qytetin e Kamzës. Në këtë mënyrë Neptun forcon edhe më tej pozitat si rrjeti më i madh për shitjen e pajisjeve elektronike në vend, tashmë me 27 dyqane në të gjithë Shqipërinë.

 
 
Balfin Group