Neptun

beko-logo
JU DHURON VLERËN E TVSH

tvsh

samsung-logo
Kapacitetet shpërblyese
Sa më i madh kapaciteti
aq më e madhe ulja

bosch-logo
Kompleto shtëpinë duke përfituar deri në 25% ULJE


dhuhrate
Për çdo pyetje apo informacion që dëshironi të dini për përfitimin e 2 muaj abonim falas në DigitAlb me blerjen e një TV Smart.


Mëso më shumë

Dashuri me shikim të parë

Projektoni zemra duke zgjedhur modelin NeoQLED 4K/8K dhe merrni dhuratë projektorin The FreestyleBli Tani
hearts freestyle
lg-logo

|

samsung-logo

|

fuego-logo

|

grundig-logo

|

sony-logo

duke filluar nga 15% ULJE për të gjithë TV LED

lg-logo

|

samsung-logo

|

sony-logo

duke filluar nga 20% ULJE për të gjithë TV OLED & QLED

lg-logo
duke filluar nga 25% ULJE për të gjithë TV NanoCell

Duke ju prezantuar telefonin që është epik në çdo mënyrë
dhe vjen me
Galaxy Buds 2 Dhuratë!
buds2Bli Tani

s21-samsung
jackery

Shijo udhëtimin me Jackery Portable Power Station


Bli Tani

CILI EKSPLORUES JE TI?

Ndihmon në zgjidhjen e problemeve sepse ka vetëm sfida, është shumë i mirë për edukimin e fëmijëve, të ndihmon të bësh gjumë më të mirë dhe të bën më të lumtur kur ndan kohën me njerëzit e dashur.

Mëso më shumë për një aventurë kamping

dyson-logo

Teknologjia Dyson kujdeset për flokët tuaj


Me flokët të sapo zgjuar nga gjumi? Vonë për punë apo një takim? Teknologjia Dyson është përshtatur për çdo tipologji të flokut tuaj duke e stiluar atë pa dëmtime dhe shpejt me formë natyrale. Mos u shqetësoni askush nuk do ta kuptoj nëse keni shkuar në një sallon bukurie.


Bli Tani

dyson-airwrap
dyson-hairdryer

dyson-set
STILIM ME EFEKTIN COANDA

Balfin Group