Neptun

Zgjidh elektroshtëpiake të mëdha. Përfito nga 0% interes duke kompletuar shtëpinë me pajisje të brandeve më të mira.

Zgjidh elektroshtëpiake të vogla që jane një dashuri me shikim të parë

Zgjidh pajisje klima për momente të ngrohta deri në 40% ulje

Dashuri që nuk vjetërohet kurrë
Zgjidh modelet FUEGO, SAMSUNG, LG me cilësi kinematike

Bli Tani

frame

Dashuri me shikim të parë

Projektoni zemra duke zgjedhur modelin NeoQLED 4K/8K dhe merrni dhuratë projektorin The FreestyleBli Tani
hearts freestyle
jackery

Shijo udhëtimin me Jackery Portable Power Station


Bli Tani

CILI EKSPLORUES JE TI?

Ndihmon në zgjidhjen e problemeve sepse ka vetëm sfida, është shumë i mirë për edukimin e fëmijëve, të ndihmon të bësh gjumë më të mirë dhe të bën më të lumtur kur ndan kohën me njerëzit e dashur.

Mëso më shumë për një aventurë kamping

dyson-logo

Teknologjia Dyson kujdeset për flokët tuaj


Me flokët të sapo zgjuar nga gjumi? Vonë për punë apo një takim? Teknologjia Dyson është përshtatur për çdo tipologji të flokut tuaj duke e stiluar atë pa dëmtime dhe shpejt me formë natyrale. Mos u shqetësoni askush nuk do ta kuptoj nëse keni shkuar në një sallon bukurie.


Bli Tani

dyson-airwrap
dyson-hairdryer

dyson-set
STILIM ME EFEKTIN COANDA

Balfin Group