Lajm

Neptun dhe roli i saj në komunitet

 08.02.2021

Neptun sh.p.k, pjesë e Grupit Balfin, është e pranishme në tregun shqiptar prej më shumë se një çerek shekulli. Neptun është pjesë e ekonomisë shqiptare dhe i jep një vëmendje të veçantë të rinjve.

Lajm

Ndiqni drejtëpërdrejtë eventin e Samsung!

 14.01.2021

Samsung vjen të Enjten 14 Janar në orën 16:00 për të na paraqitur përsëri pajisje të reja që do të bëjnë jetën tonë sërish edhe më të mirë.

Lajm

Zbuloni aplikacionin më të ri të NEPTUN në App Store dhe Play Store - Shkarkojeni në smartphone-in tuaj!

 18.11.2020

Neptun Albania, vjen me një aplikacion mobile për të gjithë ju! Nga sot ju do keni mundësi të shikoni ofertat, produktet për të cilët jeni të interesuar dhe të blini produktet tuaja vetëm me një klikim direkte nga smartphoni juaj!

Lajm

Ndiqni drejtëpërdrejtë eventin e Apple

 09.11.2020

Apple vjen të Martën 10 Nëntor në orën 19:00 për të na paraqitur përsëri pajisje të reja që do të bëjnë jetën tonë sërish edhe më të mirë.

Lajm

Ky është tetori me ngjyrë rozë, muaji i ndërgjegjësimit ndaj kancerit të gjirit

 05.10.2020

Në Neptun ne shikojmë me përgjegjësi shumë çështje sociale, dhe ndiejmë se është detyrë për ne si një nga kompanitë më të mëdha në vend që jo vetëm t’i sjellim në vëmendje ato por edhe të ofrojmë ndihmën dhe mbështetjen tonë.

Lajm

Neptun vjen më afër banorëve të Kamzës me një dyqan të ri në zemër të qytetit

 30.09.2020

Më 26 Shtator u çelën dyert e dyqanit më të ri Neptun në qytetin e Kamzës. Në këtë mënyrë Neptun forcon edhe më tej pozitat si rrjeti më i madh për shitjen e pajisjeve elektronike në vend, tashmë me 27 dyqane në të gjithë Shqipërinë.

Lajm

Neptun dhuron një Galaxy Note20 dhe një Galaxy Note20 Ultra

 21.09.2020

Në Neptun çdo çast është një eksperiencë e re.  Dhe një nga eksperiencat më të bukura Neptun e ofroi për dy të rinj të cilët morën dhuratë një Galaxy Note20 dhe një Galaxy Note20 Ultra smartphone-t më të rinj të hedhur në tregun shqiptar nga Samsung.

Lajm

Remington! Neptun prezanton markën lider në botë për kujdesin personal

 11.09.2020

"E vërteta është që nuk mund të kontrollosh gjithmonë emocionet, situatat dhe mënyrën se si ndihesh, por mund të kontrollosh dhe ndryshosh mënyrën se si e shikon VETEN!”

Lajm

NEPTUN DHE HP MBËSHTESIN QENDRËN XHONATAN, TERAPI ONLINE PËRMES TEKNOLOGJISË PËR FËMIJËT ME SINDROMËN DOWN

 31.08.2020

NEPTUN dhe HP kanë pajisur qendrën “Jonathan” me disa Laptopë në mënyrë që ata të mund të vazhdojë terapinë dhe këshillimin online për 85 familje, të cilët kanë fëmijë me Sindromën Doën me mosha që variojnë nga 4 muaj deri në 36 vjeç.

 
 
Balfin Group