Blog

LG OLED "EVO"

 26.04.2021

LG Electronics (LG) vendos edhe njëherë standartin në industrinë e TV, me serinë më të re dhe më të veçantë të modeleve të televizorëve premium deri më sot. Modelet e reja që përfshijnë OLED, QNED, MiniLED dhe NanoCell, vijnë të përmirësuara si jashtë ashtu edhe brenda, me teknologji dhe tipare...

Blog

Investo në shëndetin tënd. Elemino dëmet nga ajri i ndotur në ambjentet ku jeton apo punon!

 26.04.2021

Ndotja më e madhe e ajrit është rezultat i aktiviteteve prodhuese dhe përdorimit të formave të ndryshme të energjisë. Kështu djegia e lëndëve fosile çliron në ajër gazra të dëmshëm dhe kimikate. Efekti që shkaktohet është një rreth vicioz ku kjo ndotje jo vetëm ndikon në ndryshimin e klimës por nga ana tjetër edhe ndryshimi i klimës përkeqëson ndotjen.

Blog

Erdhi Pranvera… koha për aventura!

 23.04.2021

Ajo që filloi si modë disa vjet më parë, tani është bërë mënyra më e përshtatshme dhe ekologjike për të lëvizur nëpër qytet. Tani, në fakt, kur na pushton pranvera tamam, patinat elektrike dhe skuterat elektrikë bëhen edhe më të nevojshëm për udhëtimet apo shëtitjet tona të përditshme.

Lajm

Më në fund, një fshesë me korent pa kordon me fuqi maksimale thithje

 08.04.2021

Motori digjital Dyson V10 është motori më i avancuar i Dyson i cili kryen 2000 xhiro/sekondë duke e bërë motorin më të shpejtë ndonjëherë. Nëse e krahasojmë me motorin e gjeneratës së parë V2 raporti peshë/fuqi i motorit V10 është rritur me 3 herë.

Lajm

E shpejtë, e saktë dhe inteligjente. Ju prezantojmë tharësen e flokëve Dyson Supersonic™

 07.04.2021

Tharësja e flokëve Dyson Supersonic™ me ajër të shpejtë por të përqendruar, është ndërtuar për një balancim më të mirë, ka shumë më pak zhurmë se tharëset e tjera dhe kontrollon në mënyrë inteligjente temperaturën duke mbrojtur flokun nga dëmtimi.

Blog

Frigoriferi LG me teknologji LinearCooling

 26.03.2021

Nëse kthejmë shikimin pas, njerëzit kanë përdorur mënyra primitive për ruajtjen e ushqimeve, përshembull duke mbledhur akull apo dëborë ose duke përdorur shpellat apo guvat nëntokësore. Kinezët prisnin akull në copa të mëdha ndërsa Grekët bënin topa dëbore që i zbrisnin që nga mali për të ruajtur jetëgjatësinë e produkteve.

Blog

Ja tek janë…Hajde! të zbulojmë së bashku televizorët me tiparet më të veçanta në botë

 24.02.2021

Ky është modeli që e dallon LG. Ju prezantojmë televizorin që zhduket.  Ai rrotullohet në një kuti si të ishte një tub letre. Prototipi i këtij televizori me madhësi 65”, u prezantua për herë të parë në 2016 dhe tashmë është në treg me ekran 8K me 120HZ...

Lajm

Neptun dhe roli i saj në komunitet

 08.02.2021

Neptun sh.p.k, pjesë e Grupit Balfin, është e pranishme në tregun shqiptar prej më shumë se një çerek shekulli. Neptun është pjesë e ekonomisë shqiptare dhe i jep një vëmendje të veçantë të rinjve.

Lajm

Zbuloni aplikacionin më të ri të NEPTUN në App Store dhe Play Store - Shkarkojeni në smartphone-in tuaj!

 18.11.2020

Neptun Albania, vjen me një aplikacion mobile për të gjithë ju! Nga sot ju do keni mundësi të shikoni ofertat, produktet për të cilët jeni të interesuar dhe të blini produktet tuaja vetëm me një klikim direkte nga smartphoni juaj!

Lajm

CFARE I LIDH SE BASHKU SHENDETIN, KOHEN DHE KOMODITETIN?!

 21.04.2020

Kujdesi personal dhe veshja çdo ditë është një ndër shqetësimet tona të përditshme dhe merr shumë kohë. Cfarë do veshim sot? A i kemi rrobat e lara e të hekurosura? Si rëndom ne ditët e sotme në ndihmë na vjen teknologjia me produkte që na lehtësojnë jetën. Tharësja e rrobave është një prej këtyre produkteve e cila na kursen kohë, ndihmon për një shëndet të mirë dhe siguron të kemi veshjen e preferuar në cdo kohë.

Lajm

TË GATUASH ME FËMIJET

 16.04.2020

Gatimi është një proçes që kërkon kohë dhe sigurisht duhet të mendojmë se si të gatuajmë vakte të shëndetshme për familjen. Në këtë periudhë kur të gjithë jemi bashkë gatimi mund të jetë një arsye për të kaluar kohë krijuese në kuzhinë bashkë me famijët.

Lajm

DISA KËSHILLA PËR TË SIGURUAR JETËGJATËSINË E HEKURIT TUAJ ME AVULL

 16.04.2020

Hekuri me avull është një “aleati” juaj më i mirë në shtëpi për një hekurosje perfekte, higjenë maksimale për të gjitha veshjet në familje. Modelet më të fundit të këtyre hekurave vijnë me teknologji të avancuar dhe me materiale të cilat janë rezistente, e sigurojnë qëndrueshmërinë e tyre për shumë vite . Gjithsesi edhe këto modele hekurash kanë nevojë për trajtim që të sigurojmë jetëgjatësinë e tyre. Më poshtë do të gjeni disa këshilla të cilat do ju ndihmojnë të kujdeseni për hekurin tuaj dhe të shmangni problemet për të siguruar një jetëgjatësi të sigurt të tij.

 
 
Balfin Group