Blog

Si ta mbani blenderin tuaj gjithmonë në formë të shkëlqyer!

 20.10.2020

Nëse tashmë keni një blender, ose po mendoni të blini një, është e rëndësishme të dini se si ta përdorni atë siç duhet. Kjo do t'ju ndihmojë të shmangni dëmtimin. Kështu, do të jeni të sigurt që pajisja juaj do t'ju "shoqërojë" për shumë vite...

Blog

Muaji i Ndërgjegjësimit mbi Sigurinë Kibernetike

 17.10.2020

Tetori është Muaji i Ndërgjegjësimit mbi Sigurinë Kibernetike (CSAM). Çdo vit në Tetor zhvillohet një fushatë për të rritur ndërgjegjësimin dhe për tu siguruar se secili prej nesh zotëron burimet e nevojshme për të qenë më i sigurtë dhe i mbrojtur online.

Blog

Lavastovilja: Këshilla për një performancë maksimale

 15.10.2020

Lavastovilja ofron dy avantazhe shumë të rëndësishme. Kurseni në faturat e energjisë elektrike dhe ujit dhe ju çliron nga koha dhe përpjekja që do të duhej t'i kushtonit larjes së enëve të përditshme. Pra, nëse për ju lavastovilja është një ndihmëse integrale në kuzhinë, lexoni më poshtë disa këshilla të thjeshta që do t'ju ndihmojnë të përdorni pajisjen tuaj në mënyrë më efikase dhe enët tuaja do të jenë gjithmonë të shndritshme dhe dhe të pastra.

Blog

Gjeni laptopin e duhur për shkollën

 29.09.2020

Kur përdorimi i kompjuterit kontribuon në të mësuar, kërkesat dhe kushtet që duhet të plotësohen për të përmbushur nevojat e shkollës ose punës ndryshojnë. Një laptop mund të duket më i dobishëm për ju, pasi do të jeni në gjendje ta merrni me vete kudo.

Blog

Si të zgjedhësh pajisjet e kuzhinës, ato të duhurat për ty. NEPTUN ju këshillon…

 23.09.2020

Kuzhina mbetet zemra e shtëpisë. Vendi ku mblidhet familja për të shijuar vaktet e shijshme, ku provohen recetat e reja apo edhe thjesht vendi ku vendosim të kalojmë kur nuk kemi ç’të bëjmë.

Blog

Dilni shëtitje me një scooter elektrik

 17.08.2020

Hoover, skuter apo biçikletë elektrike? Një automjet elektrik me dy rrota do t’jua kenë zënë sytë gjithnjë e më shumë kohët e fundit.

Blog

NE QËNDROJMË AFËR NË.. DISTANCË

 21.04.2020

Qëndrojmë në shtëpi. Por kjo nuk do të thotë që do të ndalojmë komunikimin në nivel personal apo professional. Nga gjyshërit që duan të shikojnë dhe komunikojnë me nipërit e mbesat, apo një bashkëbisedim i shpejtë mes dy kolegësh deri në një mbledhje, teknologjia na ofron një zgjidhje të besueshme për zvogëlimin e distancave

Blog

8 USHQIMET MË TË MIRA PËR NJË SISTEM TË FORTË IMUNITAR

 16.04.2020

Ka perime, fruta dhe madje edhe erëza që mund të përfshijmë në dietën tonë për të forcuar sistemin tonë imunitar. Pra, le të hedhim një vështrim të shpejtë në 10 kampionët e ushqimit që na ndihmojnë të ndërtojmë një sistem të fortë imunitar.

 
Balfin Group