Blog

Gjeni laptopin e duhur për shkollën

 29.09.2020

Kur përdorimi i kompjuterit kontribuon në të mësuar, kërkesat dhe kushtet që duhet të plotësohen për të përmbushur nevojat e shkollës ose punës ndryshojnë. Një laptop mund të duket më i dobishëm për ju, pasi do të jeni në gjendje ta merrni me vete kudo.

News

Si të zgjedhësh pajisjet e kuzhinës, ato të duhurat për ty. NEPTUN ju këshillon…

 23.09.2020

Kuzhina mbetet zemra e shtëpisë. Vendi ku mblidhet familja për të shijuar vaktet e shijshme, ku provohen recetat e reja apo edhe thjesht vendi ku vendosim të kalojmë kur nuk kemi ç’të bëjmë.

News

Remington! Neptun prezanton markën lider në botë për kujdesin personal

 11.09.2020

"E vërteta është që nuk mund të kontrollosh gjithmonë emocionet, situatat dhe mënyrën se si ndihesh, por mund të kontrollosh dhe ndryshosh mënyrën se si e shikon VETEN!”

Blog

Dilni shëtitje me një scooter elektrik

 17.08.2020

Hoover, skuter apo biçikletë elektrike? Një automjet elektrik me dy rrota do t’jua kenë zënë sytë gjithnjë e më shumë kohët e fundit.

Lajm

NEPTUN NDIHMON NXËNËSIT E SHKËLQYER TË MËSOJNË ONLINE

 21.04.2020

Neptun ka dhuruar tableta për nxënësit e shkëlqyer në mësime por që nuk kanë mundësi ekonomike të blejnë pajisjet e nevojshme teknologjike për të ndjekur programin mësimor online. Tabletat Neptun ja dorëzoi Bashkisë së Tiranës që do të bëjë shpërndarjen e tyre te nxënësit nëpërmjet Shërbimit Social.

Blog

NE QËNDROJMË AFËR NË.. DISTANCË

 21.04.2020

Qëndrojmë në shtëpi. Por kjo nuk do të thotë që do të ndalojmë komunikimin në nivel personal apo professional. Nga gjyshërit që duan të shikojnë dhe komunikojnë me nipërit e mbesat, apo një bashkëbisedim i shpejtë mes dy kolegësh deri në një mbledhje, teknologjia na ofron një zgjidhje të besueshme për zvogëlimin e distancave

Blog

8 USHQIMET MË TË MIRA PËR NJË SISTEM TË FORTË IMUNITAR

 16.04.2020

Ka perime, fruta dhe madje edhe erëza që mund të përfshijmë në dietën tonë për të forcuar sistemin tonë imunitar. Pra, le të hedhim një vështrim të shpejtë në 10 kampionët e ushqimit që na ndihmojnë të ndërtojmë një sistem të fortë imunitar.

 
 
Balfin Group